Nederlandse flag language eda avies         English flag language eda avies

Stichting EDA staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen. In de zakelijke dienstverlening voorzien wij in efficiëncy, kennisdeling, kostenbesparing en advies.
Bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente dienst of oplossing, een vraagstuk, probleem of project waarbij u advies of ondersteuning van een professional wenst?
Als organisatie hebt u met veel verschillende takken van sport te maken. Succesvoller zijn in uw markt, daar gaat het om! Het marketingplan is een goed startpunt.
Onze dienstverlening bestaat uit adviseringsdiensten. Wij adviseren onder andere met betrekking tot de financiële administraties voor kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren.
Een ondernemingsplan is het samenspel van u als ondernemer en van Stichting EDA als adviseur. Of het nu gaat om een starter of om een onderneming die al enige tijd bestaat.
Als beginnende ondernemer zijn er veel zaken die u moet regelen, die vaak voor een groot deel buiten uw kennisveld liggen. Die zaken zijn echter wel noodzakelijk als basis voor verdere groei.

footer wave