Nederlandse flag language eda avies         English flag language eda avies

Financieel

Financieel

Onze dienstverlening bestaat uit adviseringsdiensten. Wij adviseren onder andere met betrekking tot de financiële administraties voor kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren.

De cliënten waar wij voor actief zijn, zijn bedrijven die actief zijn op het gebied van detailhandel, groothandel, horeca, zakelijke dienstverlening, personenvervoer, industrie, transport, maar ook andere sectoren. Wij hebben ervaring met een breed scala aan branches en zijn dus in veel gevallen op de hoogte van de informatie behoeftes van u als ondernemer. Ook voor non-profit organisaties kunnen wij adviseren in de verzorging van de administratie .

Financiële administratie

Iedere ondernemer in Nederland wordt geacht een financiële administratie bij te houden. Deze financiële administratie dienst als grondslag voor het verstrekken van interne en externe informatiebehoeftes. Bij interne informatiebehoeften kunt u denken aan informatie bij het nemen van investeringsbeslissingen, productbeleid, personeelsbeleid etc. Bij externe informatiebehoeftes gaat het om financiële informatie die van belang is voor extern belanghebbenden zoals de belastingdienst en banken. Hierbij gaat het om de jaarrekening of om tussentijdse rapportages omtrent de behaalde resultaten.

Loonadministratie

Als uw onderneming personeel in dienst heeft dan heeft u een loonadministratie nodig. Door middel van een zeer goede samenwerking met een loonbureau kunnen wij uw loonadministratie voor u laten uitvoeren van loonstrook tot en met rapportage aan UWV GAK/ Cadans/ GUO en belastingdienst.

Fiscale advisering

Onze dienstverlening houdt niet op bij adbvies in het verzorgen van uw administratie. Uw administratie is een hulpmiddel om gerichte beleidsbeslissingen te nemen omtrent bijvoorbeeld investeringen, personeelsbeleid, vestigingsbeleid, productbeleid, marketing enz. Als stichting denken wij met u mee en proberen u hierin te begeleiden zodat uw onderneming succesvol blijft. Wij geven zowel bedrijfseconomische als zeer diverse fiscale adviezen. Natuurlijk vullen wij alle belastingaangiftes voor o.a. omzetbelasting, inkomstenbelasting, en vennootschapsbelasting voor u deskundig in. Hier houdt onze service echter niet op. Gebruik makend van onze fiscale expertise proberen wij tot een fiscaal gezien optimale situatie voor uw onderneming te komen. Als hardwerkende onderneming betaalt u liever niet te veel belasting. Logisch, maar iedere ondernemer dient zich wel te houden aan de Nederlandse belastingwetgeving. Door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied weet u dat u nooit te veel belasting betaalt, gebruik makend van de fiscale mogelijkheden die er zijn. Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, lijfrentes, investeringsaftrek, man-vrouw firma, juridische rechtsvorm, opvolging van uw bedrijf kunt u bij ons een deskundig antwoord verwachten. Graag analyseren wij uw persoonlijke situatie waarna wij samen met u de juiste fiscale keuzes maken.

footer wave