Nederlandse flag language eda avies         English flag language eda avies

Marketing

Marketing

Als organisatie hebt u met veel verschillende takken van sport te maken. Succesvoller zijn in uw markt, daar gaat het om! Het marketingplan is een goed startpunt.

Strategie

Stichting EDA kan u helpen met met de uitvoering van uw plannen of u marketingadvies geven over een deel van uw plannen. Wilt u een actie op touw zetten? Of bent u net gestart en wilt u advies over hoe u uw bedrijf het best op de kaart kunt zetten? Stichting EDA helpt u graag met creatief advies en originele ideeën om klanten te vinden én om klanten te binden.

Omdat bij marketingstrategie, communicatie en visie vaak meerdere afdelingen en personen betrokken zijn, loopt u het gevaar van versnippering ten aanzien het behalen van uw doelen. Door een goed strategisch advies, kunt u versnippering voorkomen. Visie en uitvoering worden efficiënt gebundeld en door krachten te bundelen, wordt meer bereikt.
    
Een strategisch advies geeft u niet alleen een beeld van uw huidige activiteiten en het effect daarvan, maar is ook een perfect middel om een nieuwe aanpak van uw marketingactiviteiten in gang te zetten. Of het nu gaat om de implementatie van social media, uw internetactiviteiten of uw bedrijf opnieuw in de markt zetten bij andere of bestaande doelgroepen? Wij staan u graag met raad en daad terzijde!

Internet

Het blijkt dat klanten sterk behoefte hebben aan bevestiging van begrippen als kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat u de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft. De website en het design van de website kunnen hierbij in sterke mate bijdragen.

Het internet biedt volop kansen voor uw organisatie. Sterker nog: het is een onmisbaar medium geworden voor marketing en -communicatie. Met passend advies, helder geformuleerde internetstrategieën en creatieve uitingen zorgen wij ervoor dat uw organisatie óók online representatief is. Stichting EDA is uw partner voor verkoopverbetering, marketing, online marketing, social media marketing en zoekmachine optimalisatie.

Een website moet visueel aantrekkelijk, snel en eenvoudig zijn. Stichting EDA heeft contact met ontwerpers en bouwers van snelle, duidelijk gestructureerde websites met een strakke vormgeving. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website zijn, die perfect bij uw bedrijf past en die uw doelstellingen op het internet realiseert.

footer wave