Nederlandse flag language eda avies         English flag language eda avies

Over ons

Over ons

Stichting EDA staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen. In de zakelijke dienstverlening voorzien wij in efficiëncy, kennisdeling, kostenbesparing en advies.

Bij ons is betrouwbaarheid niet slechts een mooi begrip, maar de spil van onze activiteiten. Wie wij zijn en wat wij leveren is betrouwbaar. Wij stellen bij onze adviezen het belang van de klant en daarmee  de consument voorop. Wij bieden producten van meerdere aanbieders waardoor we onafhankelijk zijn en is onze communicatie open en eerlijk.

eda-advies-pand

Visie

Ondernemers werken in een omgeving die steeds complexer wordt. Wet- en regelgeving stellen steeds strengere eisen en leiden ondernemers af van wat zij het beste kunnen: ondernemen. Stichting EDA is de partner die die last van de schouders van zijn cliënten afneemt. Hoogwaardige, tijdige en proactieve advisering behoort in onze visie tot de kerntaken. Kwaliteit betekent bij ons deskundigheid, service, innovatie en zekerheid. Wij hebben een persoonlijk karakter, maar houden wel van duidelijkheid en openheid. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de beste manier is om zaken te doen; persoonlijk zakendoen. Voor ondernemingen wordt het steeds belangrijker om een onafhankelijke partner te hebben die ondernemingen hiermee verder helpt.

Missie

Onze missie is het ontzorgen van ondernemingen op het gebied van administratie, automatisering, informatievoorziening en marketing. Deze kennis en kunde willen we graag met u delen, zodat u ook van deze voordelen kunt profiteren. Indien de klant dit wenst kunnen wij naast de adviserende ook de realiserende partner zijn. Dit alles onafhankelijk, pragmatisch en realistisch. De relatie met onze omgeving is voor ons erg belangrijk. Zowel met onze cliënten als met onze medewerkers en leveranciers. Wij streven ernaar duurzame relaties op te bouwen, zonder de kwaliteit van de dienstverlening uit het oog te verliezen. Stichting EDA is voortdurend bezig om de dienstverlening aan onze cliënten te verbeteren.

footer wave