Nederlandse flag language eda avies         English flag language eda avies

Starters

Starters

Als beginnende ondernemer zijn er veel zaken die u moet regelen, die vaak voor een groot deel buiten uw kennisveld liggen. Die zaken zijn echter wel noodzakelijk als basis voor verdere groei.

Het zelf wel even doen valt in de praktijk tegen en ontneemt u tijd, energie en vrijheid. Stichting EDA geeft de ondernemer zijn tijd weer terug zodat u zich kan inzetten voor de dingen waar u van houdt en waar u goed in bent. Stichting EDA biedt u fiscale en administratieve ontzorging op maat!

Ontzorging

Stichting EDA maakt alle zaken op belasting en administratief gebied inzichtelijk en zorgt samen met de ondernemer dat duidelijk is wat er moet gebeuren en hoe dat wordt gedaan. U heeft dan inzicht in wat je u niet wist, wat uw risico’s zijn en hoe we uw bedrijf en privé omstandigheden kunnen optimaliseren op administratief en belastinggebied. Hierdoor betaalt u zo weinig mogelijk belasting.

Het maakt niet uit hoe groot uw business is of in welke fase u zich bevindt. Uiteindelijk hebben alle bedrijven in aanvang dezelfde soort problemen, alleen het bedrag van de gelopen risico’s is groter of kleiner.  Dat Stichting EDA het goed voor u regelt, geeft een goed gevoel. Dat Stichting EDA zorgt dat u zo weinig mogelijk belasting betaald, geeft een nog beter gevoel. Wij nemen voor u altijd de beste weg, tegen de laagste kosten.

footer wave